NEW YEAR

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
havde en rigtig hyggelig aften - fik desværre ikke taget så mange billeder og heller ikke af mit outfit - men der var de hér 2 billeder (på det 1. billede ser jeg helt vildt sur ud) men ligemeget, ville bare vise jer at jeg havde fået lavet en rigtig flot og stor knold, trods mit korte hår. Jeg var iført denne hér(link) fine Acne kjole, Acne track sko og sort Monki blazer. Hvad med jer? Havde i en dejlig aften? x

11 kommentarer:

Emilie sagde ...

Har du fået nu kjole?

Emma Sille sagde ...

nej, den er ca et halvt år gammel.

Line sagde ...

Hej og godt nytår.
Dette spørgsmål vil måske lyde lidt dømmende, men det er bestemt ikke det jeg mener med det. Jeg undrer mig bare, so here it goes:
Hvordan kan en pige på 13 år som dig have råd til så dyrt tøj? Arbejder du eller hvad? :)

Emma Sille sagde ...

Det er helt i orden! :)
Ja, jeg arbejder. I Kyoto, hvis du skulle være interesseret hvor :-)

Anonym sagde ...

Vil ikke virke sur, vil bare gerne spørger dig om noget og høre dit svar.
Tænker du slet ikke på, når du køber tøj for jeg-ved-ikke-hvor-mange-penge, at du kune have sikret rent vand og skolegang for et fatigt barn et andet sted i verden?
Jeg kan også godt lide tøj i god kvalitet og kan på nogle måder godt forstå dig, men man bliver bare når til at tænke på andre end selv selv nogle gange.
Hilsen Naja

Emma Sille sagde ...

Hej Naja!

Jeg ved selvfølgelig godt at der er andet i verden end dyre sko og tøj. Hvis du tænker på min Acne sko, så er det nogen jeg har sparet op til længe. Mht. de fattige børn, så tænker jeg selvfølgelig over det - men hvis der skal gøres en forskel så skal alle i hele landet jo donere penge! Jeg synes ikke at du kan vurdere om jeg kun tænker på mig selv, da du ikke kender mig godt.

Håber det var svar nok :-)

Hilsen Emma

Sille sagde ...

Hej!
Godt nytår..
Jeg forstår godt hvad i siger, men hvis ikke man skal have lov til at spare op og købe nogle ting der betyder noget for en og kun donere penge og ting ville jeg synes at det var lidt trist?

men selvfølgelig skal man da hjælpe hvor der er brug for det, men samtidig huske sig selv :-)

.. det er bare min mening om det.

Emma Sille sagde ...

Det er jeg helt enig i!

Emma Sille sagde ...

og tak ;) og godt nytår!

Anonym sagde ...

Hey. Jeg synes at i taler lidt nedtalene til Emma, fx: du bruger for jeg-ved-ikke-hvor-mangen-penge ovs... Det kan godt være det ikke er meningen, men der er nedladene. Jeg synes at man skal tænke på alle. Sig selv og andre.

Anna sagde ...

hejsa(-:
rigtig flot blog, hvordan har du lavet den så bred?
knus anna