CUPCAKES

Jeg prøvede(!) at lave sådan nogle rigtig fine og professionelle cupcakes idag. En slags med oreos, og den anden bare med chokolade. Desværre blev frostingen til oreo kagerne rigtig flydende, da jeg kom til at komme alt for meget vand i. Så de blev ikke særlig flotte, men godt smagte de! Og dem med chokolade var bare himmelske. Håber i får en skøn weekend.

12 kommentarer:

Pauline sagde ...

De ser rigtig lækre ud! I sær dem med oreos'ne.

Jeg tænkte på... du skriver nogle gange om dine 3 veninder, og jeg ved at den ene (Juliane) har en blog. Har din anden veninde også en blog? :-)

xxx.

Sille sagde ...

Er det muligt at få en opskrift? -de ser super lækre ud.. (-:

Emma Sille sagde ...

Pauline: Ja, juliane og emilie har en blog, men Isabella har ikke en desværre.

Emilies blog: emiliert.blogspot.com ;))))

Sille: Ja. Oreo opskriften er fundet her:

http://amillionbabies.blogspot.com/2010/09/oreo-cupcakes.html

Og dem med chokolade (ca 12-14 stk):

100 g mel
20 g usødet kakao
140 g sukker
1,5 tsk bagepulver
lidt salt
40 g blødt smør
1 dl mælk
1 æg
1 tsk vaniljesukker
50 g hakket mørk chokolade 70 %


1. Forvarm ovnen til 170 grader
2. Pisk smør, mel, sukker, kakao, bagepulver og salt med en elmikser, til alle ingredienser er blandet sammen.
3. Pisk mælk, æg og vaniljesukker sammen i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen. Pisk til en glat konsistens opnås. Vend den hakkede chokolade i dejen.
4. Put papirsforme i en metalmuffinsform og fyld formene 2/3 op til kanten. Bag 20-25 minutter og lad cupcakesne afkøle inden frostingen smøres på.


Frosting:

300 g flormelis
100 g blødt smør
0,50 dl mælk
50 g smeltet mørk chokolade


1. Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af, den skal være stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser.
2. Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken.
3. Pisk den smeltede chokolade - jo længere frostingen piskes, jo lettere bliver den.

Anonym sagde ...

du skal lave frostingen til den er tyk :) mener ikke der skal vand i kun flormelis?? men, hvis det er så skal man putte mere flormelis i, så hjælper det. :)

måske har dine muffins ikke været HELT afkølet som de skal være, ellers bliver det nemlig flydende :(

Emma Sille sagde ...

Jeg ved det godt og mine muffins var helt afkølet. Jeg dummede mig bare og hældte for meget vand i og så var der ikke mere flormelis :)

Maiken M.S sagde ...

Mhhh, delicious! yummy yummy! Have a nice weekend too!

Please check my blog out on: http://magicmemaiken.blogspot.com/ thanks! xoxo

Anonym sagde ...

Til Frosting skal man så lade chokoladen køle af og så blande det sammen med de andre ingadienser og tilsidst mælken? :)

xoxo

Debbie sagde ...

mm, mine tænder løber i vand - især efter dem med Oreos på!! :-)

Emma Sille sagde ...

Anonym: altså, jeg lod chokoladen køle af og så når den var kølet af, hældte jeg bare alle ingredienserne ned i chokolade skålen og piskede :)

Pauline sagde ...

Okay, tak. :-).

Clara Marie sagde ...

De ser gode ud.

Asta Viktoria sagde ...

Jeg har selv bagt oreo-cupcakes, de er SÅ lækre!