Anthon Berg give awayAnthon Berg er gået i luften med årets hygge-feel-good projekt - og en del af projektet handlede blandt andet og at sprede glæde, kys, kram og kærlighed i Københavns gader - du kan i videoen ovenfor se hvordan det gik for sig. 
På baggrund af dette kan du deltage i konkurrencen om en lækker goodie-bag fra Anthon Berg til at gøre din december måned endnu sødere. Alt du skal gøre er kort at fortælle om en generøs oplevelse du har haft - hvor en du kender eller en helt fremmed har gjort noget helt specielt og generøst for dig eller andre. Et eksempel på en generøs oplevelse jeg har haft, var da jeg kom gående ned af en gade i København, og der kom en ung sød pige over til mig og sagde at jeg havde en rigtig fed stil. Det gjorde mig rigtig glad. Smid din generøse oplevelse + navn og e-mail i en kommentar for at deltage!

10 kommentarer:

Anna sagde ...

Jeg elsker den video!

Anna S
Anna.sjalin@gmail.com

En af de sødeste oplevelse var da jeg hjalp til i min mors butik og så var der en dame der sagde: "ej hvor er du bare smuk. Sådan et flot hår."

xx

Anonym sagde ...

Der var for et stykke tid siden en jeg aldrig har snakket med før, som kom hen til mig, og sagde at hun virkelig elskede min stil, og at hun var sikker på jeg ville blive den nye Alexander Wang. Min store drøm er at blive designer, eller bare at arbejde indenfor mode, så da hun sagde det, blev jeg bare fuldstændig mundlam, det var nok det sødeste nogen nogensinde kunne have sagt til mig. Det er selvfølgelig en ret uopnåelig drøm, men men skal jo drømme stort :)

Ha' en fortsat god mandag! Din blog er forresten drop dead gorgeous!


klem Laura

email: til.Laurad@live.dk

Anonym sagde ...

En dag for et års tiden siden kom jeg gående ned at strøget og havde haft en rigtigt møg da, da en pige stoppede mig med den søde kommentar om hun måtte tage et billede af mig til hende blog, fordi hun synes jeg var så fint klædt på. Da vi havde taget billedet stod vi og snakkede lidt, og hun spurgte om hun som tak måtte købe en smoothie til mig i en "bod" lige ved siden af.. det er nok den mest generøse oplevelse jeg har haft :-)

Laura sagde ...

Super dejlig film, lige til at blive i godt humør af. Den mest generøse oplevelse jeg har haft, var da jeg var i Italien for et par år siden. Jeg gik ind i en butik hvor jeg fandt en sød ring, da jeg gik hen til kassen for at betale, begyndte damen bag kassen at sige at jeg var smuk, og at hun elskede mit hår. Ikke nok med det, fik jeg lov til at få ringen gratis. Det er virkelig det jeg vil kalde generøst! :-)

Charlotte sagde ...

Det fedeste jeg har oplevet var da et par søde mennesker havde stillet sig op på Strøget med et skilt med "FREE HUGS". Så fik man lige et kram på en ellers trist regnvejrsdag :)

Cicles sagde ...

Jeg har engang gået ved Nørreport station og tabt en pose fyldt med øl i glasflasker. Alle flaskerne gik i stykker, så jeg måtte gå til den nærmeste kiosk. Da jeg havde købt mine øl og ventede på min veninde ude foran kiosken, kom et kærestepar over med en sixpack til mig. De havde set mig tabe flaskerne og ville trøste mig. Det var virkelig sødt af dem. Det er nok noget af det mest generøse, jeg har oplevet fra et fremmed menneske :)

Jeg ved godt at historien ikke handler om noget følelsesmæssigt eller noget dybere, men min oplevelse viser bare, at selv de mindste ting virkelig gør en forskel! De fik mig i hvert fald til at smile i flere timer, og ih hvor jeg nød med øl :)

Cicles sagde ...

Hovsa glemte lige email og navn:

Sidsel Carlson
sidsel_carlson@hotmail.com

Thea Holmboe sagde ...

Sød give away!

Min mest generøse oplevelse, var da jeg for et par måneder siden blev stoppet op af to velklædte piger, i Aarhus, som spurgte om de ikke måtte få et billede af mig til deres blog!

Thea Holmboe
mylittleworldoffashion@hotmail.com
www.mylittleworldoffashion.dk

Line-Malou sagde ...

Ej, en dejlig give away!

Den mest generøse oplevelse jeg har haft, var da en kvinde, som er hudbehandler, sagde til mig, at jeg havde det smukkeste engleansigt. Jeg blev virkelig målløs og vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle sige!

Knus Line. blogtusindkamel@hotmail.com

Trine sagde ...

Lækker giveaway!

Den mest generøse oplevelse jeg har haft, var sidste år, da jeg var på ferie i Egypten. Jeg kon gående ned af en lille, menneskefuldt gade i Cairo, da 2 piger stoppede op og kiggede på mig. Først lod jeg ikke rigtig mærke til dem, men så så jeg at de tog billder af mig. Jeg blev sur på dem, men så fortalte de mig, at de aldrig havde set en lyshåret pige før. De spurgte om de måtte vise billederne af mig til deres venner og familie. Keg blev meget smigret og sagde at det måtte de da gerne!

Navn: Trine
Mail: trine.vestergaard@live.com