Pink

New buys fra New York - pånær shortsene, som jeg købte forleden.
Nike free // Shorts fra H&M // American Apparel kjole (med helt bar ryg - jeg synes at, den er virkelig fin under en gennemsigtig hvid kjole) // M.A.C. læbestift "Impassioned".

//

16 kommentarer:

Julie Trohl sagde ...

Hej du!
Har lige fundet din blog og du er super inspirerende, har du et sted man må stille dig spørgsmål, eller foretrækker du det her?

Emma Emilie sagde ...

Årh de sko der, jeg er så misundelig.
Virkelig flotte billeder! Hvilket program bruger du egentlig til Mac for at sætte billederne sammen? :-)

Kys herfra

Emma Sille sagde ...

Tak, foretrækker at få spørgsmål i kommentarfeltet eller på mail: emmasille@live.dk :-)

Tak søde! Jeg bruger bare sådan et gratis program, tror det hedder College Creator eller Collagelt :-)

Knus

Line Nygaard sagde ...

Oh my.... De shorts der! Tænkte på om du ikke kunne lave en New York shopping/sightseeing-guide? Skal nemlig til New York om en måneds tid og det kunne være fedt med nogle tips :-)

Emma Sille sagde ...

Ville rigtig gerne, men jeg har desværre bare ikke fået taget så mange billeder som jeg gerne ville, men jeg ved at Pernille fra Pagik.dk har lavet nogle rigtig gode indlæg fra hendes New York.

Men jeg har et shopping råd: SOHO! tag til Soho, det var klart det fedeste område, som jeg shoppede i.

Knus, og rigtig god tur!

sewa mobil jakarta sagde ...

Very nice, tak for deling.

Kathrine Emilie sagde ...

Det er godt nok nogle flotte sko! Kunne godt tænke mig dem i sort :)

Alex sagde ...

Yeay, pink flash! :). I love the shorts, tried them as well!
xx

Anonym sagde ...

Hej smukke, smukke Emma!
Jeg har savlet over din blog i et år, og det er så fedt at du er begyndt regelmæssigt igen :)
Måske er det lidt for personligt, men det undrer mig bare at du kan have råd til alle de lækre sager du ejer, men hvor mange penge bruger du egentligt om ugen, måneden... - og tjener du selv det hele eller får du et "tilskud" også? Knus Petrine

Emma Sille sagde ...

Hej søde Anonyme!
Tusind tak skal du have! Jeg har et arbejde, hvor jeg tjener penge. Det er meget forskelligt hvor mange penge jeg bruger om måneden. Det svinger fra 500-2500 kr. Og så vil jeg altså også lige tilføje, at de seneste ting jeg har købt, er købt for mine konfirmationspenge :-)

Knus

Elizabeth Lutetia sagde ...

Hvor har du en lækker blog (og noget viiiildt lækkert gulv btw.)! Jeg er nu fast læser og du kommer da helt sikkert på min blogroll!
//Elizabeth

Silje Nørgaard sagde ...

Jeg er helt vild med skoende, jeg har elv kigget på nogle magen til ;-)

Nina sagde ...

Du er sp rå og banebrydende - klart en kæmpe inspiration for mig! Ville aldrig turde købe sådan en stærk pangfarve, så du er sådan et ikon for mig, at du bare springer ud i det :-)
Og åh! Dine seneste køb er jo to die for ... Og du bærer dem fantastisk med din smukke og slanke figur. Du er klart min yndlingsblog, vil du ikke blogge lidt oftere og inspirere os andre lidt mere, end du allerede gør? ;-)

Respeeekt herfra! Du er awesome

Emma Sille sagde ...

1000 tak! Hvor er du sød. Sikke en dejlig kommentar at få. Jeg er rigtig glad for at jeg kan inspirere ;-) Indlæg fra mig kommer, har nogle på vej!

Knus

Christina sagde ...

Skoene er top fede!!!!!! Shortsene er også lækre. Jeg faldt selv over dem i H&M på Strøget, men de er for korte til min smag. Men farven: haps!!
C
http://walk22.blogspot.dk/

Anonym sagde ...

Super fint, Dejlig farve! Overvejer selv at købe skoene tag lige et kig forbi min blog http://tomboyservile.blogspot.dk/ :-)